lördag 8 augusti 2015

Scandic Triangeln söker servicestjärna till receptionen

Scandic Triangeln söker servicestjärna till receptionen
Scandic Hotels - Malmö
Scandic Triangeln söker servicestjärna till receptionen

På Scandic vill vi att alla ska ha känslan att de är bland vänner. Det gäller våra gäster och våra medarbetare, både i hur vi beter oss och hur vi ser ut. Att vi och våra gäster känner sig komfortabla och hemma är otroligt viktigt, för enligt oss är sann lyx detsamma som att kunna vara sig själv. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs dedikerade människor som visar vägen, utvecklar, förbättrar verksamheten och är goda föredömen. På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har viljan och potentialen att ta ytterligare steg inom vår organisation. Scandic Triangeln är med sina 221 rum, 18 mötesrum, restaurang och stora bankett- & eventverksamhet en perfekt mötesplats för såväl Malmöbor som våra hotellgäster. 

eceptionist 

Till vårt receptionsteam söker vi nu en ansvarstagande receptionist som är serviceminded ut i fingertopparna och sprider energi och glädje på ett naturligt sätt. Tjänsten är ett vikariat på ca 27 % som sträcker sig till februari 2016. Möjlighet till förlängning finns. Schemat är fördelat fredag, lördag och söndag varannan vecka. Utöver detta finns möjlighet att ta extrapass.

Vi utför sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, bokningar och andra servicerelaterade uppgifter. Vi jobbar även mycket med merförsäljning. Då vi har en flexibel organisation kan även arbete på hotellets andra avdelningar förekomma. Vi har verksamhet dygnet runt och därför skall du även vara beredd på att nattpass kan schemaläggas.

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har erfarenhet av hotellreceptionsarbete samt har en mycket hög kvalitetskänsla och som strävar efter att ge gästen det lilla extra i alla lägen. Som person är du positiv och sprider glädje till gäster och arbetskamrater. Vi vill att du är en problemlösare som kan prioritera bland dina uppgifter även under perioder av hög arbetsbelastning. Du är flexibel, noggrann, ansvarstagande, initiativrik och självgående. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. Vi arbetar i systemen Opera och Micros. Erfarenhet av dessa system är ett krav.

Passar du in på beskrivningen ovan? Välkommen med din ansökan! Observera att alla ansökningar kommer att behandlas löpande och därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt via länken nedan. Tillsättning av tjänsten är i början av september.

Kontakt 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta hotellchef Hannah Billberg på hannah.billberg@scandichotels.com . Observera att kontaktpersonen är på semester under v 33 och då inte kommer att kunna besvara frågor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar