fredag 25 april 2014

BUTIKSCHEF KappAhl

BUTIKSCHEF – HÄSSLEHOLM

Till vår butik i Hässleholm söker vi en butikschef med stort intresse för försäljning och service och som älskar mode och trender. Tjänsten är ett vikariat med tillträde 1 september och pågår ett år framåt.

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet.

Din kompetens och personlighet
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning.


Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar