lördag 4 oktober 2014

Köksritare / kökssäljare till Kök & Möbler

Köksritare / kökssäljare till Kök & Möbler
MOAB - Malmö
Kök & Möbler ligger mitt i centrala Malmö och vi öppnade för snart 2 år sedan. Vi säljer kök, badrum, garderober och möbler. Allt tillverkas i vår egen toppmoderna fabrik, allt efter kundens mått och utan dyra mellanhänder. Därutöver säljer vi även vitvaror efter behov och har också en del hushållsapparater i vår butik.

Efter hand som ryktet sprider sig att vi tillverkar kök med hög kvalitet och till låga priser, så får vi mer kunder och behöver utöka med säljare/köksritare. Det vi främst söker är en person som har F-skatt och vill jobba mot provisionsbaserad försäljning, kunden är din från början till avslutad affär. Har du anställning idag är det helt okej för oss, detta kan ses som ett extrajobb med stor frihet.
Personen vi söker ska ha kännedom om kök, design och gärna ha ritat kök innan, personen kan vara inredare, arkitekt osv. Finns eget ritprogram kan det användas men annars har du tillgång till vårt eget program.

Eftersom vi bemannar butiken själva så ingår det inte butiksjobb i arbetsuppgifterna, utan enbart då du bokat möte med kund. Du får kunder av oss och/eller fixar själv. Bostadsort spelar mindre roll, men eftersom möte hemma hos kund och möte i butik sker, så bör det inte vara för långt ifrån Malmö, men det avgör du själv.

Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar