tisdag 10 juni 2014

Administrativ assistent


Administrativ assistent

Arbetsplatsen

Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.


Bildningsnämnden i Kävlinge kommun ansvarar för förskola, skola, fritid och kultur samt Lärcentrum. I Annebro rektorsområde finns två grundskolor, Dösjebroskolan och Annelövs skola, samt en förskola. Arbetsplats för aktuell tjänst är Dösjebroskolan. Tjänsten är en visstidsanställning och ska tillsättas snarast möjligt.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande administrativa arbetsuppgifter såsom elevadministration, posthantering, fakturahantering, sammanställning av olika uppgifter, personaladministration, arbete med hemsida och intranät samt service till rektor och personal.



Kvalifikationer:

Vi vill att du har gymnasieutbildning, erfarenhet av administrativt arbete samt goda IT-kunskaper. Erfarenhet av elevadministrativa program är en fördel (vi använder Extens). Du ska vara flexibel samt ha en god servicekänsla och ordningssinne. Du gillar att ha många människor omkring dig och du är stresstålig.

Erfarenhet krävs.  


Övrigt:

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning
 
Yrkeskategori:

Administrativ assistent
 
Omfattning:

Deltid. 50 %
 
Löneform:

Månadslön
 
Varaktighet:

6 månader eller längre. Tjänsten är på 50 % och är en visstidsanställning på 6 månader, men tiden kan eventuellt komma att utökas. Vi ser gärna att du (i alla fall periodvis) har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad. 

Arbetstid:

Dagtid
 
Tillträde:

2014-08-04 eller enlig överenskommelse 

Tidsbegränsat till:

2015-02-04
 
Antal platser:

1

¨'


Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar