måndag 2 juni 2014

Teknisk säljare

Teknisk säljare Kemira Paper – Kemira Kemi AB

Till Kemira Paper som marknadsför bl a specialkemikalier för retention, hydrofobering, färgämnen, avsättningskontroll, skumdämpare och vattenbehandling till massa- och pappersindustrin söker vi en Teknisk säljare, placering Karlstad/Örebro med omnejd.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att arbeta med försäljning och teknisk service av Kemira:s kemikalier för papperstillverkning och vattenbehandling. Ditt arbete blir att med stöd av våra resurser utveckla kostnadsbesparande och produktionsförbättrande lösningar för våra kunder.

Utbildning/kvalifikationskrav
Du som söker har en kemiutbildning på högskolenivå med inriktning på exempelvis pappers- och massateknik samt erfarenhet av arbete med papperstillverkning.

Du behärskar vårt koncernspråk engelska och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Vidare är du kund- och resultatorienterad, utåtriktad och flexibel. Du har en stor drivkraft och är ansvarskännande.

Din placering blir Karlstad/Örebro med omnejd varför vi förutsätter att du är komfortabel med att periodvis arbeta helt självständigt.

Då våra kunder är mycket kunniga inom sitt fack krävs det av dig att du är insatt i branschen och kan prata deras språk. Du tycker om att se resultat av ditt arbete och känna stimulans av det. En förutsättning är också kreativt tänkande, initiativkraft, känsla för lagarbete och ”näsa för affärer”.

Upplysningar
Närmare upplysningar om befattningen lämnas av Bengt Bengtsson, 042-17 17 95/0737-19 17 95.
Facklig information lämnas av Susanna Ponn Kauhanen, Akademikerklubben, 042-17 12 91, Joakim Forsberg, Ledarna, 042-17 12 22 eller Jeanette Lundgren, Unionen, 042-17 18 22.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 6 juni 2014


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar