tisdag 10 juni 2014

Registrator till Enheten för dokumentstyrning, Kristianstad

Registrator till Enheten för dokumentstyrning, Kristianstad
Koncernkontoret - Kristianstad
Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Genom en organisationsförändring 2014-01-01 började en ny organisation för diarieföring inom hälso- och sjukvården i Region Skåne att gälla. Enheten för dokumentstyrning har ett funktionsansvar för diarieföringen (rutiner, arbetssätt, IT-stöd och kompetensförsörjning) samt ett utvecklingsansvar för våra IT-stöd för diarieföring och nämndsadministration inklusive hanteringen av handlingar till läsplattor. Vidare ansvarar enheten för införande, uppföljning och kontroll av den övergripande dokumentstyrningsplanen för Region Skåne samt för att frågor relaterade till dokumentstyrning i verksamheter och projekt samordnas och koordineras. Inom uppdraget ryms även speciella utredningsuppdrag samt diarieföring för koncernkontoret och förvaltningarna inom hälso- och sjukvården.

Arbetsuppgifter:
En stor del av arbetet innebär diarieföring, dvs. registrering av ärenden, beslut, skrivelser och fördelning av nya ärenden. Du kommer att ha en viktig uppgift i att informera chefer och handläggare i frågor som rör diarieföring. Du kommer även att bevaka och besvara e-post som inkommer till de myndighetsbrevlådor som är knutna till sjukvårdsförvaltningarna i Region Skåne. Arbetet innebär kontakter med externa parter såsom journalister, privatpersoner och andra myndigheter i frågor som rör allmänna handlingar.


Till sidan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar