onsdag 4 juni 2014

Driven Säljare till Komply i Malmö!

Driven Säljare till Komply i Malmö!
Komply A/S - Malmö
Om företaget
Komply utvecklar och säljer ett webbaserat system för egenkontroller och online hygienkurser till cafeer, restauranger, produktionskök och många fler. Vi är i full gång med att föra ut våra produkter internationellt där Sverige är en av våra marknader i fokus. Vi är ett ungt företag med framgång och vi har bra fart på försäljningen i Danmark där vi efter fyra år har fler än 5 000 kunder som använder vårt system för egenkontroll och mer än 12 000 deltagare på våra kurser.
Dina arbetsuppgifter
Nu sätter vi full fokus på Sverige där du får möjlighet att bli en del av vårt nya säljteam. Vi söker därför en driven och engagerad Fältsäljare. Som Fältsäljare kommer du att utföra produktpresentationer hos kunder och uppföljning på dina säljmöten. Du kommer att få viss hjälp med att boka nya möten som komplettering till dina egna bokningar. Vi erbjuder: - Möjligheten att vara med från starten i Sverige. - En chans att få arbeta med marknadens i särklass bästa produkt. - Ett arbete i en dynamisk verksamhet där ingen dag är den andra lik. - Lön efter kvalificering, fast lön och en attraktiv bonusordning.
Din profil
För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom B2B- försäljning där du är van att prestera över förväntan. Du är en utåtriktad och god kommunikatör. Vi ser gärna att du känner till och har ett nätverk inom restaurangbranschen i Skåne. Du är en person som är motiverad av att skapa resultat och drivs av att befinna dig i hetluften. Tjänsten involverar en del resor så det är viktigt att du är självständig och ansvarstagande. Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar