måndag 2 juni 2014

HR-administratör till division Kirurgi i Helsingborg

HR-administratör till division Kirurgi i Helsingborg
Region Skånes skånevård Sund, kirurgi - Helsingborg
Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

För att möta framtida behov och utmaningar för hälso- och sjukvården, erbjuda patienter en ännu effektivare sjukvård med fortsatt hög kvalitet behöver vi skapa en ny gemensam ledningsstruktur för sjukvården i Skåne där både specialistvård och primärvård ingår. Region Skånes egen vårdproduktion organiseras nu i fyra förvaltningar mot tidigare 13 förvaltningar.

Den nya förvaltningen Skånevård Sund samlar de tidigare förvaltningarna Ängelholms sjukhus, Helsingsborgs lasarett, Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg, Psykiatri Skåne och del av Primärvården Skåne (28 vårdcentraler, Centrum för Primärvårdsforskning samt Flyktinghälsan).

Arbetsuppgifter:
HR-administratörens huvudsakliga arbets- och ansvarsområden är att vara ett administrativt HR-stöd åt chefer, chefsstöd och övriga HR-kollegor. Arbetsuppgifterna inbegriper att utfärda anställningsavtal, tjänstgörings- och arbetsgivarintyg, LAS-bevakning, hantera personalaktsarkiv, hemsidor, minnesgåvor samt övrigt förekommande HR-administrativa arbetsuppgifter. Som HR-administratör är du underställd divisionens HR-enhetschef. Kvalifikationer:
Du har utbildning på lägst gymnasienivå och en bred och grundläggande administrativ kompetens och gärna erfarenhet inom HR-området, alternativt motsvarande kompetens och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i officepaketet samt allmänt god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av HR-fönster är det meriterande.

Som person är du självständig, handlingsinriktad samt har både en integritet och en öppenhet som leder till att du blir en naturlig samarbetspartner. Ditt förhållningssätt präglas av ett professionellt och serviceinriktat bemötande samt ett problemlösningsfokuserat arbetssätt. Du bör även ha ett utvecklingsinriktat förhållningssätt då ett utvecklingsarbete ligger framför oss i syfte att skapa gemensamma och enhetliga administrativa rutiner och arbetssätt i de nybildade förvaltningarna. Övrigt:
På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Anställningsvillkor: Anställningsform:
Tillsvidareanställning


Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar