torsdag 5 juni 2014

Regional inköpschef Malmö – Inköp

Regional inköpschef Malmö – Inköp
Skanska - Malmö
-

599000015

Regional inköpschef med ansvar mot våra husverksamheter i syd och sydost

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Nu söker vi en regional inköpschef för Hus Syd och Hus Sydost!

Beskrivning av tjänst

Supportera och driva “100 % professionellt inköp” i regioner och distrikt genom att:

Säkra att inköp är en del både i den regionala ledningens och distriktens agenda, samt att tjänsterna inom inköp är designade att möta de regionala behoven och kraven.

Ha en nära samverkan med berörda regioner vad gäller kommande marknad samt inköpsrelaterade frågor såsom strategier, affärsplaner och ledningsarbete.

Att Implementera strategier för inköpsprocessen tillsammans med region-, distriktschefer och distriktsinköpsledare.

Övervaka och arbeta med leverantörsbasen för regioner och distrikten när det gäller att säkerställa att Skanskas krav uppfylls och att optimera kapacitet, kvalitet och pris.

Du deltar i ledningsgrupp Inköp Sverige inom verksamhetsgren Hus och även i centrala utvecklingsarbeten inom inköpsområdet.

Tjänsten är placerad vid vårt nybyggda och moderna huvudkontor i Malmö. Kontoret har en tydlig miljöprofil och välkomnande ljusa lokaler. Vill du läsa mer om vårt kontor är du välkommen att besöka vår hemsida:

http://www.skanska.se/Ny-lokal/Kontorslokaler/Hyllie-Klipporna/Hyllie-Klipporna-500kvm/

Resor inom Sverige förekommer men vi har också goda mötesmöjligheter via olika elektroniska mötesformer.

Profil

Vi söker dig som har en gedigen kunskap och minst 5 år erfarenhet från operativt och strategiskt inköp inom byggbranschen.

Vi ser att du har en teknisk gymnasie- alternativt högskoleutbildning inom bygg, handels eller liknande eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper om byggbranschens regelverk såsom AB, ABT, ABM och hur dessa tillämpas i praktiken.

Det är meriterande om du tidigare har haft en ledande befattning.

Din engelska och svenska är flytande, både i tal och i skrift. Givetvis har du också goda kunskaper i Officepaketet och är van vid att arbeta i olika upphandlings och inköpsverktyg.

Som person är du drivande, initiativtagande och aktiv till ditt sätt.

Du är analytisk och har förmåga att omsätta teori och strategi i praktisk handling med kunden i fokus. Du har hög social kompetens och förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt bygga effektiva team.

Ansökan

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef Sandra Isberg på 010-448 06 04 eller HR Partner Caroline Boström på 010-448 15 83.

Sista ansökningsdag är 2014-06-23. Vi genomför urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan

Jobb

Inköp

Plats

SE-M-Malmö

Organisation

SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

Heltid

Anställningsstatus

Tills vidare

Kontaktinformation

Sandra Isberg, Inköpschef; telefon 010-448 06 04

Sista ansökningsdag

:

2014-jun-23, 23.59.00



Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar