söndag 14 september 2014

Företagschef

Företagschef
Hedin Bil - Skåne län
HEDIN BIL SÖKER EN FÖRETAGSCHEF TILL SÖDRA SKÅNE
Hedin Bil-koncernen söker omgående en Företagschef för våra senaste förvärv i södra Skåne. Regionen består av fyra filialer; Malmö/Jägersro, Trelleborg, Lund och Burlöv. Hedin Bil har en tydlig och stark roll på den lokala marknaden. Filialerna har totalt ca 60 medarbetare inom affärsområdena Försäljning, Verkstad och Reservdelar. Tjänsten innebär utmanande och krävande insatser, samarbete med platschefer, samt koordinering med märkeschefer och säljare.

Om rollen 
Som Företagschef kommer du ha sälj- och resultatansvar för regionen avseende samtliga våra affärsområden Bilförsäljning, Verkstad och Reservdelar. Tillsammans med platschefer utvecklar och driver du filialernas verksamhet i enlighet med företagets långsiktiga mål och utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Du har personalansvar över filialerna och ett ansvar att bedriva ett aktivt ledarskap genom säljledning och coachning där du följer upp filialernas och medarbetarnas mål och prestation. Du gillar utmaningar och brinner för att vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet. Du tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas har du ett stort eget driv, är säljande och mycket resultatdriven och älskar att bygga verksamheter i ett högt tempo.

Din profil 
Du som söker skall vara motiverad av utmaningar, ha drivkraft, ha en god strukturell förmåga och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du behöver ha gedigen branschkunskap och erfarenhet när det gäller bilbranschen och bilaffären samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Du brinner för att driva verksamheten vidare och öka försäljning och lönsamhet. Lämplig bakgrund är om du tidigare varit företagschef, platschef, försäljningschef inom bilbranschen.
Vi erbjuder En viktig roll i ett företag med stark vilja och framtidstro där utvecklingen pågår. Företaget är i en expansiv fas och regionen har hög potential och goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion finns möjlighet utöver vanliga förmåner även vinstdelning och goda möjligheter till egen personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan! 
Ansökan mailas till nyttjobb@hedinbil.se med personligt brev samt CV. Märk ansökan med ”Företagschef”.

För övriga upplysningar och frågor om tjänsten, kontakta vVD Jörgen Loikas, tel 031-790 01 20.

OM HEDIN BIL 
Hedin Bil är ett familjeföretag som grundades 1985 och är en stark aktör på den svenska bilmarknaden med 34 kompletta anläggningar från Kristianstad i söder till Uppsala/Stockholm i nordost. Bolaget representerar 24 bilmärken. Hedin Bil – som idag är en av de största bilåterförsäljarna i Norden – har idag ca 1 350 medarbetare och räknar med att sälja 32 000 fordon under innevarande år. Omsättningen för rullande tolv månader beräknas uppgå till ca 7 miljarder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar