onsdag 10 september 2014

Vill du hjälpa restaurangen sälja soffor?

Vill du hjälpa restaurangen sälja soffor?
IKEA FOOD Medarbetare 
IKEA Varuhuset, MALMÖ
 
Till IKEA Malmö söker vi nu personal till restaurangen. 

Mätta kunder handlar mer! I restaurangen har du tät kundkontakt och bidrar starkt till en positiv shoppingdag för våra kunder. Intensivt tempo och många varierande arbetsuppgifter ingår, det blir aldrig långtråkigt i restaurangen! Vi har en restaurang för vår personal och en för våra kunder, och du kommer arbeta i båda. Du kommer att arbeta i kassan, disken, servering, bistron och även i Swedish Food market! 

För att lyckas bra i rollen som medarbetare i Restaurangen tror vi att du är en person som älskar att samarbeta. Du är energisk och entusiastisk och kan få saker att hända. Du klarar av att arbeta i ett högt tempo, är kostnadsmedveten och flexibel. Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för service, försäljning och människor. Att jobba inom restaurangen innebär en hel del betungande arbetsuppgifter, därför bör du som sökande ha en god grund fysik.

Vill du ansöka till en tjänst hos oss?

Vi söker dig som har en stark känsla för kundservice och motiveras av att uppnå goda resultat med små resurser. Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet från restaurangkök alternativt utbildning inom restaurang. Du har sinne för ordning och renlighet och god kännedom om HACCP.

Alla på varuhuset arbetar tillsammans för att göra detta möjligt. Vi ser att du i dessa roller kommer arbeta en hel del helger också. När huset är fullt av kunder ska de mötas av anställda som älskar den extra puls och det högre tempo det innebär. För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du alltid är på väg framåt och vill hitta nya kostnadseffektiva lösningar.Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig.

Många kunder väljer att besöka våra varuhus under kvällar och helger. För oss betyder det att oavsett om vi arbetar som chef eller medarbetare, så vill vi möta våra kunder med den bästa servicen när de kommer till oss. Arbetstiderna på IKEA varierar från kl 07:00 till 20:45, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet. Du måste ha fyllt 18 år för att jobba hos oss på IKEA i Malmö.

Tjänsterna är till stor del 8 st helgtjänster på 6-10 h/v. Då detta är extrajobb under kvällar och helger så ser vi att du som söker har annan sysselsättning vid sidan om, så som studier.

På IKEA lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du som söker är en passionerad säljare med en stark drivkraft att nå uppsatta mål och reslutat. För att du ska trivas med den här tjänsten är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov och har modet att fatta egna beslut. Du brinner för service och för det personliga mötet, Du är både effektiv och noggrann och gör alltid ditt yttersta för att kunden ska få ett gott bemötande. Självklart identifierar du dig med IKEAs vision och värderingar. Med din positiva attityd engagerar och inspirerar du dina kollegor i vardagen. Vi tror att du är en person med god samarbets- och initiativförmåga med modet att ta egna beslut. Du har goda kunskaper i att skriva, tala och läsa svenska och engelska.

Du kommer att jobba i en informell men fokuserad miljö där saker blir gjorda och du blir en del i en global familj av kolleger som delar en företagsvision, ”att skapa en bättre vardag för de många människorna”. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats där mångfalden är en del av vardagen och inte bara är ett vackert ord. Hos oss har blandningen av olika människor lett till bättre idéer, klokare beslut och en roligare arbetsmiljö.

Tänk på att urval sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat rätt kandidater. Därför uppmanar vi dig att ta chansen att söka redan idag. Om vi har besked om intervju kommer vi att kontakta dig per mail eller telefon. För  frågor som rör rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vårt HR Service Centre 0476-58 75 00. 
Välkommen med din ansökan senast 28 september!

IKEAs grundare Ingvar Kamprad har en vision - Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem. Men detta visste du kanske redan? Att du har hittat hit är en bra start!



TILL SIDAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar