tisdag 2 september 2014

Scandic S:t Jörgen söker serviceminded nattportier

Scandic S:t Jörgen söker serviceminded nattportier
Scandic Hotels - Malmö
Scandic S: t Jörgen söker serviceminded nattportier

Scandic S: t Jörgen är beläget i centrala Malmö i direkt anslutning till shopping och nöjen. Hotellet är ett av Malmös största med 288 hotellrum, 12 konferenslokaler samt restaurang och bar. Vår moderna konferensavdelning erbjuder möteslokaler för 2-110 personer, flexibla och kreativa mötes- och matupplevelser. 

Till vår nattreception söker vi en positiv receptionist som brinner för service och professionellt bemötande. Med en positiv attityd ger du våra gäster service i världsklass. 

Vi utför sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, fakturering, bokningar, provisionshantering och andra servicerelaterade uppgifter. I vårt team fokuserar vi på att ge våra gäster genuin service i världsklass - i alla lägen.

Tjänsten är ett vikariat på ca 6 månader med tillträde omgående. Schemat sträcker sig över sju nätter i rad, och man arbetar varannan vecka. Arbete på andra avdelningar på hotellet samt dagpass i receptionen kan bli aktuellt.

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete samt har en mycket hög kvalitetskänsla och som alltid strävar efter att ge gästen mervärde. Som person är du positiv och sprider glädje till gäster och arbetskamrater. Vi vill att du är en problemlösare som kan prioritera bland dina uppgifter även under perioder av hög arbetsbelastning. Du är flexibel, noggrann, initiativrik och självgående. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, då vi möter gäster från alla världens hörn. Ytterligare språk är meriterande. Vi arbetar i systemen Opera och Micros och erfarenhet av dessa är meriterande.

Passar du in på beskrivningen ovan? Välkommen med din ansökan! Observera att alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt via länken nedan.

Kontakt
Tryck här 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar