onsdag 3 september 2014

Medarbetare Järn, Verktyg & EL avdelningen

Medarbetare Järn, Verktyg & EL avdelningen
Hornbach - Helsingborg
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du ska primärt arbeta med försäljning och professionell rådgivning genom att aktivt söka upp kunden i varuhuset. I kundmötet ska du kartlägga kundens behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du kommer dessutom arbeta med att beställa, exponera och vårda varorna inom ditt varuområde. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

Dina egenskaper och bakgrund :
Du bör ha några års erfarenhet av butiksförsäljning eller praktiskt yrkeserfarenhet direkt relaterad till varuområdet. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering.

För att trivas hos Hornbach är det viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och flexibel. Du gillar snabba beslut och att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Du har god datorvana, kan arbeta självständigt och i grupp samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är meriterande.

Kunskap och erfarenhet kring Järnvaror och infästning ä
r ett krav, om du dessutom har kunskap inom nedanstående produktområden är detta meriterande: Verktyg och maskiner Förvaring och hyllsystem EL Vi erbjuder dig: En rolig och stimulerande arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter. Vara med och driva Hornbachs nyaste varuhus. Ett dynamisk och expansivt företag med spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även möjlighet till premie. Arbetstid/Varaktighet: Deltid 30 tim/vecka, tillsvidareanställning.Schemalagd arbetstid med varierande arbetstider måndag till söndag, dagtid, kvällar och helger. Tillträde omgående eller enligt ök.

Lön: Lön enligt avtal.


Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar