torsdag 25 september 2014

Securitas - Malmö

Säljare
Securitas - Malmö
Varje dag och över hela världen får våra vardagshjältar människor att känna sig trygga. Nu kan du bli en av oss. För att komplettera vår grupp söker vi just nu Säljare 

Vi söker dig som har en ständig vilja att leverera med energi, utstrålning, och engagemang som gör att du får med dig kunden. Du skapar trygghet och förtroende samt visar ett genuint intresse för ett bra kundmöte och med komplett service och försäljning.

I rollen som säljare på Securitas Sverige AB kommer du att ingå i ett team med en stark säljkultur som har nära till skratt och trivs med varandra. Du kommer att ta ansvar för affärsrelationer till såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas produktportfölj som innehåller det absolut senaste inom bevakning och säkerhetslösningar.

Arbetet är individuellt och du kommer att ha eget budget- och resultatansvar samt ansvar för kundaktiviteter och uppföljning.

Krav:
  • bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
  • drogfri
  • ostraffad
  • ordnad privatekonomi
Personliga egenskaper:
  • du är målinriktad, har en hög inre drivkraft och motivation att uppnå resultat
  • du är lyhörd, ansvarsfull, noggrann och har en hög social kompetens
  • du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och ser möjligheter istället för problem
Övrigt: Att vara väl insatt i vår verksamhet och ha en dokumenterad säljerfarenhet är naturligtvis meriterande. Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden. Provanställning kommer att tillämpas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen ALMEGA och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Vi ser fram emot din ansökan!


Till sdain

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar