torsdag 25 september 2014

Säljare

Säljare
DS Smith - Malmö
Beskrivning av jobbet Som säljare kommer Du att få ett omväxlande jobb där Din uppgift blir att skapa goda relationer med befintliga kunder samt utveckla det säljdistrikt Du tilldelats . Din säljtid kommer till 80% att vara ute på fältet i form av personliga besök hos befintliga och potentiella kunder. För att hålla högsta servicegrad till kunderna kommer Du att ingå i ett team bestående av säljareoch säljassistenter. Du rapporterar till Försäljningschefen, men arbetar med stor frihet under ansvar med att planera ditt arbete för att uppnå optimalt resultat.

Dina huvudsakliga produktområden är förpackningar, kundanpassade logistiklösningar, - stötskydd och förslutning.Dina arbetsuppgifter blir främstatt tillgodose kundens alla förpackningskrav. Du kommer att ha ett nära samarbete med interna och externa partners gällande stötskydd, förslutning, pallhantering och förpackningsmaskiner.

Krav Du har en bakgrund inom uppsökande försäljning och en teknisk/ekonomisk utbildning med marknadsinriktning, eller liknande arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter För att lyckas i rollen krävs det att Du är mål- och resultatinriktad med stark personlig drivkraft. Du är trygg i dig själv, relationsbyggande, lyhörd med förståelse för kundernas behov. Vi erbjuder 

Spännande arbetsuppgifter i ett ledande företag. Hos oss får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor och vår arbetsmiljö präglas av positiv laganda. Placeringen är på vårt kontor i Malmö.

Vill du veta mer 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta

Försäljningschef, Mikael Dahlskog: 040-690 94 07
Regionchef, Benny Lönnqvist: 040-690 94 01

Ref.
DSS1918

Land
Sverige

Ort
Malmö (SE)

Funktion
Försäljning

Sista ansökningsdag
15 Oktober 2014

till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar