onsdag 10 september 2014

Receptionist - Extra

Receptionist - Extra

Nordic Choice Hotels söker nya medarbetare med energi, mod och begeistring!
Clarion Collection Hotel Temperance söker kreativ servicehjälte till vår reception. Du sätter alltid våra gäster/kunder i centrum och har förmågan att tänka annorlunda och gå nya vägar.
Du tycker om att synas, vågar fråga och tar egna initiativ. Du är en glad person med humor och är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med ditt team skapa en bättre vardag för våra gäster.
De önskemål vi har på dig som söker är:
  • Att du har tidigare erfarenhet från hotel och receptionsjobb
  • Att du kan arbeta både natt och dagtid.
Vi erbjuder dig en familjär miljö med trevliga arbetskamrater och stor frihet. Vi hoppas att du som söker trivs i en sådan miljö och tycker om att ge det lilla extra till gästerna. Vi är till för de som reser mycket och därför blir bemötandet avgörande för om gästen väljer oss vid sin nästa vistelse i Malmö. 
Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.
 Välkommen med din ansökan via mail till ulrika.bengtsson@choice.se
Län: Malmö
Anställningstyp: Extra
Anställningsgrad: Extra
Arbetstider: Dag/Kväll/Helg/Natt
Sista ansökningsdag: måndag 30 september
Tillträde: Snarast
Arbetsplats/placeringsort: Malmö
Vi erbjuder:
- Ett spännande och varierande arbete med trevliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja.
- Möjlighet att göra karriär på hotellet eller på något av våra andra 180 hotell i Norden.
- Rabatterade priser på fler än 6000 Choice hotell i hela världen.


Län:Skåne
Arbetstider:Helg
Sista ansökningsdag:2014-09-30
Tillträde:omgående
Arbetsplats/placeringsort:Malmö
Kontaktpersoner:Ulrika Bengtsson
Hemsida http://www.choicehotels.no
Clarion Collection Hotel Temperance är det charmiga hotellet med anor som sträcker sig tillbaka till det förra sekelskiftet. Hotellet är centralt beläget och på gamla väster i Malmö och har 126 rum och 4 st konferenslokaler som alla renoverades under 2003. Inredningen har inspirerats av den afrikanska savannen och går i valnöt, varma färger och naturtextilier. Hotellet önskar ge dig en upplevelse utöver det vanliga där hög kvalitet, omtänksam personal och en avslappnad atmosfär är några av ingridienserna. Vi bjuder alltid våra hotellgäster på frukostbuffé, eftermiddagsfika - ofta med hembakat och med kvällsbuffé med kallskuret och småvarmt.
Nordic Choice Hotels har hotell på över 100 destinationer. Vi kan erbjuda många olika tjänster, både centralt och på våra hotell i kedjorna Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion och Nordic Hotels & Resorts. Gemensamt för alla tjänster är att vi arbetar efter våran vision: «Med energi, mod och begeistring skapar vi en bättre värld – We care!». Vi är stolta av att vara en attraktiv arbetsgivare med mångfald, där alla våra 12 000 medarbetare behandlas lika, oavsett bakgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar