lördag 10 maj 2014

Besiktningstekniker - Höör

Besiktningstekniker
Besiktningstekniker - Höör
Nu söker vi besiktningstekniker till vår nya station i Höör

Som besiktningstekniker kommer du att besikta fordon och kontrollera att dessa uppfyller ställda krav. Förutom teknisk kompetens och noggrannhet innebär arbetet som besiktningstekniker dagliga kundkontakter och du ska självklart tycka att relationen till dina kunder är en central del i arbetet.

ClearCars kunder ska alltid känna att besiktningen tillför ett mervärde och det är ett perfekt tillfälle för kunden att lära känna sin bil där du kan ge tips och råd som är bra för kunden att ha med sig.

Du får stort eget ansvar för att driva stationen. Det är du som känner kunden. Därför är det du som hjälper oss att ha rätt marknadsföringskampanjer på din station, det är du som skriver avtal med närliggande företagskunder och det är du som lokalt bygger upp ClearCars varumärke.

Vem söker vi?

Vi söker främst redan certifierade besiktningstekniker.

Om du inte är certifierad besiktningstekniker, men har tidigare erfarenhet från bilreparationsbranschen eller annan dokumenterad fordonskompetens, så erbjuder vi dig utbildning med lön under tiden du utbildar dig. För att kunna bli certifierad besiktningstekniker krävs det att du har gymnasieutbildning med minst godkänt betyg i matematik A, svenska A och engelska A samt körkort B.

Vad erbjuder vi dig

Du får vara med och bygga ett nytt framgångsrikt svenskt företag

Du får driva stationen med stort eget ansvar och hjälpa till att göra den känd på orten

Du får förmedla dina kunskaper om fordon som kommer kunden till nytta

Du träffar många människor och bygger en relation till dina kunder

Förutom marknadsmässig lön ingår du i företagets vinstdelningssystem. Vi erbjuder dig ett marknadsmässigt pensions- och försäkringspaket via Skandia. Vi har dessutom ett friskvårdspaket och en sjukvårdsförsäkring för alla våra anställda.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Roger Svensson, Områdeschef Syd
Roger.svensson@clearcar.se

Kristina Sundén , HR- och marknadschef
kristina.sunden@clearcar.se

Din ansökan skickar du till:

jobb@clearcar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar