onsdag 28 maj 2014

Butiksbiträde Lund och Malmö

Butiksbiträde Lund och Malmö
MORMORS BAGERI AKTIEBOLAG - Lund
Heltid, Deltid
Vi söker omgående ett butiksbiträde i Lund och ett i Malmö som kan arbeta extra när vår ordinarie personal är sjuk eller ledig. Mormors Bageri har tre butiker i Lund och två i Malmö. Arbetet innebär kassa, kundservice, fylla på produkter, torka av, disk, beställningar mm.

Du måste ha erfarenhet av att ha arbetat i butik med kassa och ha erfarenhet av personlig service. Att ha servicevana och tycka om att ge personlig service på en hög nivå till våra kunder är mycket viktigt för oss. Du bör också vara stresstålig, att du själv ser vad som behöver göras, ta egna initiativ samt kunna samarbeta med personalen. Du måste också kunna förstå och prata bra svenska.

Våra butiker är öppna från tidigt på morgonen till 19:00 på vardagar samt lördag och söndagar så det är viktigt att du är tillgänglig dessa tider. Har du ej tillgång till bil är det en fördel om du bor på resp. ort.

Lön enligt kollektivavtal.

Ansök med en kort beskrivning av dig själv samt att du kort redovisar dina tidigare erfarenheter via mail till ekonomi@mormors.se - ange om du vill arbeta i Lund eller Malmö. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på förfrågningar via telefon. Vi undanber oss ansökningar som inte uppfyller ovanstående krav och erfarenheter då vi har ej möjlighet att besvara dessa. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar