torsdag 29 maj 2014

Butikssäljare till PoolKungen i Helsingborg

Butikssäljare till PoolKungen i Helsingborg
Dreamwork - Helsingborg
Rollen som säljare innebär att du ansvarar för försäljning i butik samt bemöter förfrågningar som kommer in via telefon och mail. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med vägledning och rådgivning när de står inför valet av att köpa en pool eller ett spabad. Det kan i vissa falla innebära att du bokar möte med kunden i deras hem och därifrån hjälper dem med råd och tips om poolval, placering etc. I din roll kommer du även ansvara för att skriva och följa upp offerter, göra order och skicka fakturor. I dina åtagande ligger också att inventera och att se till att butiken är representativ och välkomnande. Upptagningsområdet för denna butik är södra Sverige. Poolkungen erbjuder dig ett spännande och kreativt jobb i en rolig bransch.

Din profil 
Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning. Har du erfarenhet av sällan köp (bilar, båtar, husvagnar etc) är det meriterande, men inget krav, vikitgare med rätt personlighet och driv. Det kan vara en fördel om du har en viss teknisk förståelse och erfarenhet. Som person brinner du för försäljning och du ger det ”lilla-extra” i bemötandet av god service. Du och den butikssäljare som finns på plats idag kommer att få gemensamt ansvar för att driva Helsingborgsbutiken, varpå det är viktigt att du är ansvarstagande. Vidare är du förtroendeingivande, målinriktad och relationsskapande och du har förmågan att se utvecklingspotential i affären med kunden. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper! Arbetstiderna är butikstider och du kommer att arbeta varannan lördag. Du kommer ha fast lön och tjänstebil. Provanställning tillämpas.

Att sälja pool och spabad är att förverkliga människors drömmar. Detta är något som PoolKungen brinner för. PoolKungen AB är Sveriges största och snabbast växande poolföretag, med butiker i städerna Helsingborg, Stockholm och butik/huvudkontor i Göteborg. PoolKungen står för hög kvalitet, snabba leveranser och bra priser. Tack vare den positiva utvecklingsfasen som PoolKungen befinner sig i, söker de nu ytterligare en säljare till butiken i Helsingborg.
Läs gärna mer om företaget på www.poolkungen.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar