onsdag 14 maj 2014

Självgående fältsäljare inom dagligvaruhandeln

Självgående fältsäljare inom dagligvaruhandeln
Bravura - Malmö
Om Företaget

Vår kund är ett familjeföretag grundat på 80-talet som importerar och distribuerar matvaror från framförallt Mellanöstern, Nordafrika och Östeuropa. Företaget är listat som leverantör på de stora dagligvarukedjorna, t.ex. ICA, Coop och Bergendahls och deras varor finns i större, välsorterade matbutiker. Företagets säljorganisation befinner sig just nu i en utvecklingsfas och man söker därför en driven, självgående säljare som vill utgå hemifrån och ansvara för distrikt syd.

Arbetsuppgifter

I den här säljrolllen ansvarar du för distrikt syd som sträcker sig från Halmstad till Sölvesborg och söderut. Distriktet innefattar cirka 100-120 butiker som du förväntas besöka två gånger per säljcykel. Varje säljcykel är 8-10 veckor och mellan varje cykel träffas alla färetagets säljare för en gemensam säljkonferens. Du utgår hemifrån och använder din tjänstebil för att köra runt och besöka butikerna i ditt distrikt. Administrationen sköter du i huvudsak via surfplatta där du har tillgång till säljsystemet. Som fältsäljare i denna roll har du dels budgetmål, dels volym- och distributionsmål och du rapporterar till säljchefen som sitter i Stockholm.

Formella krav

  • Tidigare erfarenhet av liknande roll alt. erfarenhet från avdelningsansvar inom dagligvaruhandeln (t.ex. kolonialansvarig, färskvaruansvarig)
  • Övrig försäljningserfarenhet (meriterande)
  • Utmärkelser/diplom från tidigare arbete (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Körkort
Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker den här tjänsten som fältsäljare vill ha en ny utmaning och vill vara en del i ett företag som håller på att växa sig starka på marknaden. Vi söker dig som är driven, ansvarfull och självständig eftersom du kommer att utgå hemifrån. Du tycker om att jobba planerat och strukturerat för att nå dina mål.

Övrig information

Start: Omgående alt. augusti

Plats: Skåne (samt delar av angränsande län)

Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt: Malin Bränd, 040-617 05 50

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

TILL SIDAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar