tisdag 20 maj 2014

Flygtekniker

Flygtekniker
Amapola Flyg AB - Malmö
Heltid, Deltid
Line och base arbete på Fokker 50 utförs på Sturup (Malmö Airport).
Som Flygtekniker arbetar du med felsökning och underhåll, samt ansvarar för att arbetet utförs och avslutas med bibehållen luftvärdighet.
I samråd med Maintenance Control koordinera arbetet inom arbetsgruppen för arbetspaket, samt besluta om åtgärder av anmärkningar och statements. Kontrollera och signera/certifiera att alla arbetsmoment (taskar) är utförda enligt Maintenance data, samt Amapola CAME/MOE rutiner.

Vi utför underhåll och tekniska supportuppdrag åt externa kunder. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Kvalifikationskrav:
Du är flygtekniker (med giltigt Part-66 certifikat B1 och/eller B2) och meriterande är typcertifikat på F50, smat erfarenhet av underhållssystemet AMICOS. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av självständigt underhållsarbete på flygplan. Erfarenhet av större modifieringsarbeten ses som en merit. Körkort B är också en förutsättning.

Säkerhetsprövning kommer att göras innan anställning. Ytterligare information ges av Produktionschef i Malmö Mikael Wendeborn 0733-85 86 57 eller Teknisk chef Thomas Carlborg 0733-85 85 55.

Som person kan du arbeta självständigt och ta eget ansvar, har engagemang och vilja att lära dig nya saker. Du har även lätta för att samarbeta med kollegor, samt är positiv som person med god social förmåga.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning:
Viss tid, projektanställning

Varierande arbetstider, dagtid, kvällar och helger

Varaktighet:
1-3 månader

Lön:
Fast lön
enligt kollektivavtal

Arbetstid:
Heltid/deltid
(40 timmar/vecka)

Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Arbetsplats
Arbetsgivare

Amapola Flyg AB
Hangarvägen 8
230 32 Malmö-Sturup
Malmö, Sverige

Amapola Flyg AB
Box 57
230 32 Malmö-Sturup
Malmö, Sverige

Mer om arbetsplatsen
Amapola Flyg AB
Amapola Flyg AB är ett privat familjeägt bolag, som bedriver regional flygfraktverksamhet (10 st F50) med egen flygplanskapacitet under eget flygtillstånd, samt även med inhyrd flygkapacitet från andra flygbolag. Bolaget tar totalansvar för upphandling och drift av kompletta flygtrafiksystem och handlingstjänster på uppdrag bla åt Posten Logistik AB och andra kunder. Bolaget beräknas 2013 omsätta ca 420 Mkr med ca 90 anställda. Amapola har byggt upp en teknisk bas på Sturup där flygunderhåll bedrivs, samt där delar av bolagets administrativa funktioner finns.


Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar