lördag 3 maj 2014

Fazer söker köksmästare till Helsingborg

Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2013 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker nu en driven köksmästare till Restaurang Hermes som kan hålla i trådarna i vårt kök där det är ett högt tempo och noggrannhet är avgörande. Som köksmästare ansvarar du för den dagliga driften och peppar köksteamet i arbetet. Du har även en viktig roll i att utveckla och effektivisera arbetssätt och rutiner så att vi kan ge våra gäster ännu snabbare och bättre service!
Vi lägger stor vikt vid dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätter att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service.

Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster.
Vi förväntar oss att du:
-       är genuint matintresserad och har en modern ”touch” i din matlagning
-       har uttalad känsla för service
-       har relevant utbildning och minst 5 års arbetserfarenhet
-       har hög arbetsmoral och är flexibel
-       har ledarskapserfarenheter
-       är van att arbeta med egenkontrollprogram
-       har god kunskap i köksekonomi
-       har körkort

Tjänsten avser heltid, oftast dagtid måndag-fredag. Kvällsbeställningar förekommer.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse. 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restauranggruppchef Ola Moberg, 
070-269 54 50.
Sista ansökningsdag 2014-05-30. 
Intervjuer sker löpande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar