onsdag 28 maj 2014

C-kortschaufförer sökes för uppdrag i somma

C-kortschaufförer sökes för uppdrag i sommar
Randstad - Malmö
Randstad söker sommarjobbare till våra kunder i Skåne!

För bemanningsuppdrag i Malmö/Lund-området v.24-30 söker vi efter 2 chaufförer med C-körkort.

Dina arbetsuppgifter 
Som chaufför för vår kund kommer du att leverera glass och packa upp varorna i butik. Dagen börjar med inlastning av varorna i bilen följt av en genomgång av dagens tur. När dagens tur är klar körs bilen tillbaka och planeras inför dagen efter. Som hjälpmedel har du en handdator som hjälper med artiklar, vad som ska packas upp mm.

Din bakgrund 
Vi söker dig som har C-körkort och vana och erfarenhet av att köra bil i Malmö/Lund med omnejd. Du som söker ska vara hungrig på att jobba i sommar, serviceminded och veta vad det innebär att arbeta som chaufför. Då arbetet inte enbart innebär att köra lastbil, utan även att plocka upp varorna i butik krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete för att kunna se vad som ska ligga var och vad som behövs till nästa leverens mm. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina egenskaper 
Som person är du ansvarstagande, fokuserad på ditt arbete och kan ta för dig samtidigt som du är ödmjuk inför nya arbetsuppgifter. Då du anställs som ambulerande konsult på Randstad är det viktigt att du är flexibel, driven och duktig på det du gör. Finns intresse finns möjlighet till fortsatt arbete hos Randstads andra kunder inom området.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 012-226 95 08.

Vi gör ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Randstad är ett världsledande bemannings- och rekryteringsföretag och få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. 

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.

Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar