lördag 10 maj 2014

Målinriktade Säljare-Universitet Lund & Stockholm

Målinriktade Säljare-Universitet Lund & Stockholm

Vi erbjuder
Vi har just nu lediga jobb, med placering i Spånga och Lund.  Som säljare hos VWR får du ett självständigt arbete med eget ansvar för kunder vid laboratorier inom akademin. Du får arbeta över hela säljprocessen från start till avslut mot uppsatta mål. Vårt professionella innesäljarteam, andra kollegor och din närmaste chef ger dig support i arbetet. Du kommer att ha dagliga resor till kunder och även vissa övernattningar.
Din uppgift är allt från att vårda och utveckla befintliga affärsrelationer till att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Du bearbetar kunder ute på fältet, har en hög marknadsnärvaro och håller kundrelationerna levande. Det är just i den andan du kommer att arbeta.
Förutom kontinuerlig utveckling i ditt arbete erbjuder vi goda lönevillkor, pensionsförmåner och  bonusprogram och tjänstebil. Arbetet utgår från något av våra trevliga kontor i Lund respektive Stockholm.
VWR är ett dynamiskt företag med hög förändringstakt. Vi har hög kompetens och är engagerade i vårt arbete. Vi är ett internationellt marknadsledande företag med möjligheter till professionell och personlig utveckling både i Sverige och utomlands.
Vår kultur uppmuntrar till team work och nytänkande och vi ser våra medarbetare som vår största framgångsfaktor. Hos oss arbetar du i en öppen och positiv miljö som uppmuntrar dig till att utveckla dina kompetenser och ditt arbete.
Din profilVi söker dig som brinner för affärer. Du drivs av att nå uppsatta mål och att skapa resultat som överträffar kundens förväntningar, ger hög service och erbjuder kunden de bästa lösningarna.
Du arbetar idag som säljare i vår bransch eller vill nu ta ett steg vidare i din karriär. Du har högskoleutbildning inom naturvetenskap/kemi, alternativt arbetserfarenhet från det kemiska laboratorieområdet. Dokumenterad erfarenhet och resultat från uppsökande försäljning är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. I kontakterna med våra utländska leverantörer krävs muntlig och skriftlig engelska på en hög nivå. Körkort är ett krav.
Vill du veta mer?Vid frågor om befattningen, kontakta gärna säljchef universitet Therese Enström, 0708-213 823 .
Välkommen med din ansökan!Sänd din ansökan, personligt brev med bifogad CV snarast. Urval sker löpande. Märk ansökan med ”Säljare Universitet”. 

VWR International är en global distributör av laboratorieutrustning och vi förser ledande företag inom kemi, bioteknik, läkemedel, undervisning och statliga organisationer med produkter från världsledande tillverkare runt om i världen. Dessutom erbjuder VWR kundservice, integrerade e-handelslösningar, kundlagerhantering och teknisk service.
Vår kärnkompetens och styrka är distribution. Vi fokuserar på att etablera partnerskap med kunder och tillsammans identifiera den bästa lösningen för varje kund. Vår ambition är att hålla hög kvalitet, hög tillgänglighet och ett brett sortiment. VWR International omsätter i Sverige ca 390 MSEK och har 140 anställda. Vårt verksamhetssystem är kvalitets- och miljöcertifierat (ISO 9001 respektive ISO 14001) samt arbetsmiljöcertifierat (OHSAS 18001). VWR International, LLC har sitt huvudkontor i USA och hade 2013 en omsättning på 4,1 miljarder US Dollar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar