söndag 11 maj 2014

SPONTANANSÖKAN PRODUKTION ESLÖV

Älskar du mat & dryck?
Vill du arbeta som livsmedelsoperatör? 
Vi söker duktiga medarbetare till vår vikariepool.
Som livsmedelsoperatör arbetar du inom vår produktion av livsmedel. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av att sortera nyskördade gurkor och rödbetor vid löpande band, väga upp råvaror enligt recept, kokning av mat, paketera livsmedel eller köra truck. Vi producerar samtliga dagar i veckan och under alla timmar på dygnet så det är viktigt att du är flexibel och kan ställa upp på mycket kort varsel.
Vi tror att du har livsmedelsteknisk utbildning, annan gymnasiekompetens eller motsvarande erfarenhet. Det är önskvärt om du tidigare har arbetslivserfarenhet från produktionsarbete, gärna livsmedelsarbete eller från processindustrin.  Vidare är det meriterande om du har truckkort och erfarenhet av truckkörning . Du är van datoranvändare och behärskar svenska och gärna engelska i tal och skrift.   Självklart är du tekniskt intresserad. Som person arbetar du på ett systematiskt sätt och tycker om att ha kontakt och kommunicera med såväl kollegor, arbetsledning som underhållspersonal.
Viktigast av allt är att du kommer glad till jobbet och går hem glad från jobbet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas och därför ser vi gärna att du har ett engagemang för förbättringsarbete, arbetsmiljö- och säkerhetsarbete samt driv och vilja att alltid sträva efter förbättring.
Tycker du att det låter intressant och har fyllt 18 år, då är du välkommen med din ansökan. Klicka på "Sök stillingen" till höger och följ vidare instruktioner.
Vi sparar din ansökan i två månader.
Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar