måndag 19 maj 2014

Godsmottagare

Godsmottagare
SW - Bjuv
Student med truckkort sökes för uppdrag i Bjuv!
Vill du arbeta som godsmottagare kombinerat med administrativt arbete? Vi söker nu en student med truckkort för ett uppdrag med tempo!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta på godsmottagningenkombinerat med administrativt arbetepå ett stort logistikcenter i Bjuv. Detta innebär stundtals högt tempo med mellan 10-15 lastbilar som kommer var dag. Godset skall lastas av, kvalitetssäkras och läggas in i affärssystemet. Arbetet innebär även en hel del kundkontakt.

Arbetstiden är 07:00-16:00 med en bra lön! Det här är ett uppdrag för dig som söker ett sommarjobb med möjlighet för att även kunna hoppa in på hösten vid sjukdomar.

Vem är du?
Har du tidigare arbetat inom lager är detta meriterande men inget krav. Truckort A är ett krav.
Som person är du flexibel och noggrann, även när tempot är högt, och är bra på att ta människor.

Vad erbjuder vi?
SW en del av SJR koncernen som är ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad!

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt eftersom vi arbetar med löpande urval.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar