lördag 10 maj 2014

Ekonomichef

Ekonomichef

som bidrar till fler leenden och bättre munhälsa i Skåne

Ansök
Som ekonomichef blir du en viktig del av en professionell kunskapsorganisation med ett starkt utvecklingsfokus. Det blir din uppgift att leda och utveckla bolagets ekonomi- och administrativa funktion i ett spännande skede för verksamheten. En proaktiv verksamhetscontrolling kopplad till prismodeller, operativa nyckeltal och prognoser blir en bärande och strategisk del av ditt arbete. Naturligtvis ingår även ansvaret för årsbokslut, budgetprocess, månadsavstämningar och den löpande redovisningen.

Ditt arbetssätt kännetecknas av ett starkt affärsdriv och en affärsmässighet som i förlängningen bidrar till den utvecklingsresa som Folktandvården Skåne påbörjat. Du ingår i företagets ledningsgrupp och är även sekreterare i bolagsstyrelsen.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har 5-10 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från det privata näringslivet, gärna som ekonomichef eller controller på koncernnivå. Du har gedigen erfarenhet av redovisning, bokslut och ekonomistyrning.

Ett naturligt engagemang för verksamhetsfrågor i kombination med en god kommunikationsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i rollen. Har du även erfarenhet av större och/eller politiskt styrda organisationer ser vi det som ett plus.

Vi erbjuder dig en central roll i en organisation som befinner sig i ett spännande utvecklingsskede, där du får möjlighet att arbeta tillsammans med professionella och engagerade medarbetare.

Välkommen med ansökan snarast (personligt brev och CV) via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-08176), dock senast den 26 maj 2014. Frågor besvaras av vår konsult Christian Nyhlén, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 76. Fackliga representanter är; TT Andrea Gerner på 0768-87 09 75, Ledarna Åsa Kindberg på 0768-89 04 15, SRAT Karin Ljungberg på 0709-22 56 30, Vision Karin Persson på 0725-70 70 35.


Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar