fredag 9 maj 2014

Driven och idérik .NET utvecklare

Driven och idérik .NET utvecklare

Vill du arbeta med systemutveckling i .NET? Är du idérik, driven och vill arbeta i ett team av experter? Vi söker dig som är orädd och har viljan att lära dig nya tekniker. Detta är chansen för dig med ett stort engagemang och intresse för mjukvaruutveckling och produktutveckling med fokus mot människor!
Vi söker dig som:
  • har minst 2 års erfarenhet från utveckling inom .NET
  • har god kännedom inom Microsofts plattformar
  • har god kunskap om C#, men kanske även fler programmeringsspråk
  • har ständig hunger efter att lära dig nya tekniker
  • har öga för detaljer och agerar proaktivt
  • tycker att du har många fler bra egenskaper och färdigheter vi borde ha skrivit här..
Som utvecklare hos oss är du nära kunderna och arbetar i en miljö där alla ges möjlighet till ansvar och utveckling. I huvudsak bedrivs våra projekt in-house i våra fräscha lokaler i centrala Malmö, både i egna produkter och i kundprojekt.
Cenito Software AB är ett personligt företag som har fokus på att utveckla mjukvarusystem med människan och ett tilltalande användargränssnitt i centrum. Detta utan att ge avkall på en djup teknisk grund som ger robusta och tillförlitliga system som fungerar dygnet runt, året runt. Vår expertis har växt fram genom individuellt lärande, interna föredrag, kurser och högt i tak vid diskussioner.
Hos Cenito är du med och hjälper oss att fortsätta bygga ett företag med en bra kultur där vi har mycket roligt tillsammans samtidigt som vi utvecklar innovativa lösningar! Vi erbjuder flera förmåner för vår personal för att underlätta både tiden på arbetet och privat.
Tjänsten kräver att du pratar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska i tal och skrift.
Kontakt
Har du frågor om tjänsten eller Cenito Software kontakta gärna Daniel Nilsson, CEO på 040 – 685 50 06 alternativt daniel.nilsson@cenito,se, eller hör av dig till Patrick Persson, systemutvecklare på 040 – 685 50 13.
Ansökan
Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök redan idag på es.otinec@bboj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar