torsdag 1 maj 2014

Säljare till Sense

Sense grundades 1977 och har mer än 30 års erfarenhet av måla och rita produkter. Fokus är att sälja noga utvalda och säkra produkter för barn. Sortimentet har successivt byggts på för att bli en fullbredds leverantör. Idag innefattar sortimentet även skriv och pysselprodukter för barn, kontorsprodukter, fotoalbum och artistmaterial.

Produkterna säljs i dagligvaruhandel och fackhandel i hela Norden. Företaget består av 11 personer. Läs mer på www.sense-ab.sePlaceringDistrikt täcker hela södra Sverige, upp till Karlstad i väst och Linköping i öst. Lämplig bostadsort är troligen runt Lund-Helsingborg-Halmstad.ArbetsbeskrivningDu arbetar med hemmakontor som bas och lägger större delen av tid ute på fältet för att besöka kunder.Fokus ligger på fristående kunder samt utvalda kedjor som fortfarande önskar besök i butik.

Det är ett varierande arbete med ett brett spektrum av kunder.Du driver och utvecklar försäljningen i distriktet. Du arbetar aktivt med kunderna för att utveckla sortiment och kommer med nya idéer på aktiviteter och kampanjer. Du deltar även vid mässor och andra kundevents. I din roll utvecklar du starka kundrelationer och säkerställer att nya affärsmöjligheter skapas hos kund.För rätt person är det en chans att utveckla sig inom sälj och växa tillsammans med företaget.

Tjänsten rapporterar direkt till VD.Vi söker dig som är drivande och resultatorienterad är full av energi och duktig på att identifiera affärsmöjligheter är självgående, effektiv och duktig planera och organisera sin tid är social och gillar att hjälpa kunder och kollegor lösa problemGod datavana är en fördel. Det är även en fördel om du redan idag besöker kunder som säljer denna typ av produkter, men inget krav.Vi erbjuderAnställning i ett litet familjärt företag där vi har kul tillsammans och alla är med och påverkar. Inga täta skott utan alla hjälps åt för att lösa det som behöver göras.Då urval och intervjuer sker löpande, så ser vi gärna att du tillsänder oss din ansökan snarast. Ytterligare information om tjänsten lämnas av VD, Christer Hallberg på tel.

Till sidan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar