lördag 24 maj 2014

Scandic Hotels

Scandic Hotels söker Revenue Manager med placering i Malmö
Scandic Hotels - Malmö
Scandic Hotels söker Revenue Manager med placering i Malmö

Vilka är vi och vad kan vi ge dig? På Scandic vill vi att alla ska ha känslan att de är bland vänner. Det gäller våra gäster och våra medarbetare, både i hur vi beter oss och hur vi ser ut. Att vi och våra gäster känner sig komfortabla och hemma är otroligt viktigt, för enligt oss är sann lyx detsamma som att kunna vara sig själv. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag.

Vill även du vara med på vår resa?

I rollen som Revenue Manager kommer du att arbeta med intäktsoptimering för ett antal hotell i Sverige, vilket ligger till grund för prissättningen av hotellen, där du genom proaktivitet och analysfokus bidrar till att skapa en långsiktig lönsamhet. I rollen samarbetar du med de General Managers som ansvarar för hotellen. Din viktigaste uppgift är att säkerställa optimering av prissättningen för regionens hotell.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet inom prissättning och drivit frågor utifrån ett lönsamhetsperspektiv. Vidare ser vi gärna att du har cirka tre - fem års erfarenhet av hotell- och resebranschen. Det är meriterande med en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Rollen kräver mycket god analytisk förmåga.

Som person är du drivande, proaktiv, modig, resultatfokuserad och har ett sinne för siffror och detaljer. Du drivs av att hela tiden prestera lite bättre utifrån satta mål och tycker det är spännande och roligt att jobba i avancerade optimeringssystem. Du har en god samarbetsförmåga och trivs i en utvecklingsorienterad och föränderlig organisation.

Vi kan erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i ett spännande och dynamiskt företag som präglas av driv och framåtanda. Du kommer tillsammans med dina kollegor inom Revenue Management att vara med och bygga en ny organisation med fokus på prisstrategier och processer för att öka intäkterna och lönsamheten i bolaget. Det är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Malmö.

Tycker du att det här låter intressant? Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Area Revenue Manager Ola Lindberg McWilliam på telefon 0709-158185 eller ola.lindbergmcwilliam@scandichotels.com .

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden slut.

Välkommen med din ansökan genom att klicka på länken nedan! Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar