tisdag 13 maj 2014

Verksamhetsutvecklare till Användarnära IT i Malmö/ Lund

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Staben för verksamhetsutveckling ansvarar för att stödja förvaltningsledningen och verksamheten i frågor som handlar om vårdens kvalitet och säkerhet. Inom staben arbetar vi med flera arbetsområden, förutom patientsäkerhet och kvalitetsutveckling, bland annat med allmän säkerhet, läkemedelsfrågor, klinisk vårdutveckling, eHälsa samt verksamhetsnära IT-stöd. Arbetet ska bidra till att en god vård och att visionen – att alltid vara bland de bästa – förverkligas. På staben arbetar cirka 60 medarbetare.

Enheten för Säkerhet och Användarnära IT/MT arbetar med utvecklingsfrågor inom användarnära IT/MT sett ur ett Vård- och hälsoperspektiv. Enhetens främsta uppgift inom området IT är att samordna och driva förvaltningens behov och krav på IT-stöd inom ämnena PC-arbetsplats, telefoni, skrivare och multimedia, nätverk och lagring samt att säkerställa att förvaltningen får inflytande och att utvecklingen av IT-stöd blir verksamhetsstyrd. Nu söker vi dig som är intresserad av att bli en del av vår verksamhet som handläggare.

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetsutvecklare/handläggare ansvarar du främst för strategisk utveckling inom ämnesområdena PC-arbetsplats, telefoni, skrivare och multimedia, nätverk och lagring. Din uppgift kommer att vara att fånga upp verksamhetens behov, driva, initiera, samordna behoven samt ställa funktionskrav. Du kommer att förankra och implementera nya funktioner/IT-stöd på SUS och verka för förvaltningsgemensamma processer inom IT-området. Du förväntas ha ett nära samarbete med verksamheten, förvaltningsledningen och Medicinsk service.

Din arbetsplacering kommer att skifta mellan Malmö och Lund.

Kvalifikationer:

Du som söker har adekvat högskoleutbildning inom IT eller något annat som bedöms likvärdigt samt ha lång erfarenhet av strategiskt IT-arbete i flera ämnesområden beskrivna ovan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva större övergripande projekt och har en helhetssyn på samspelet mellan individ, teknik och organisation. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift samt förmåga att analysera, kommunicera och ta fram underlag till beslut inom IT-relaterade frågor.

Vi förväntar oss att du som söker är en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga som även kan arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har en positiv inställning till nya arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt:

På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Anställningsvillkor:

Anställningsform:

Tillsvidareanställning
 
Yrkeskategori:

IT-samordnare
 
Omfattning:

Heltid
 
Tillträde:

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Antal platser:

1


Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar