torsdag 8 maj 2014

Sommarjobb som glasmontör på Ryds Glas i Helsingborg

Sommarjobb som glasmontör på Ryds Glas i Helsingborg
Framtiden - Helsingborg
Deltid
Som glasmontör kommer du tillsammans med flera kollegor hjälpa till att sätta upp och montera fönsterpartier åt både företag och privatpersoner i Helsingborgsregionen.

Om företaget Företaget har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Därefter övertog sönerna Georg och Leif verksamheten som expanderade kraftigt såväl geografiskt som produktmässigt. Ryds Glas styrka bygger på närheten till kunderna och smidigheten hos de lokala glasmästerierna kombinerat med den samlade kompetensen och styrkan hos det större företaget. Alla våra engagerade medarbetare brinner för att göra just dig till vår nästa nöjda kund. Nöjda kunder är Ryds Glas bästa ambassadörer.

Din profil • Praktisk lagd
• Student eller annan huvudsaklig sysselsättning
• Körkort B

Du som söker skall vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. För att klara av arbetet som glasmontör krävs det att du är händig och har någon erfarenhet från ett praktiskt arbete som t.ex. snickare. Gillar du att snickra på dina föräldrars sommarstuga eller liknanade anses det som relevant erfarenhet. För att passa in på tjänsten ser vi att du är en person med stor social förmåga som inte är rädd för att ta i när det behövs och du fungerar utmärkt med teamarbete. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det väldigt meriterande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar