söndag 11 maj 2014

Receptionist till Hälsostaden i Ängelholm

Receptionist till Hälsostaden i Ängelholm


Projekt Hälsostaden Ängelholm verkar för att effektivisera och utveckla vård- och omsorgsverksamheten inom Ängelholms sjukhus upptagningsområde. Genom att skapa samverkan mellan kommunens och Region Skånes vårdområden syftar projektet till att öka tillgängligheten inom närsjukvården och förbättra patientflöden mellan sjukhuset, primärvården och kommunen. På så sätt skapas kortare vårdköer och en större patientsäkerhet då fler får rätt vård snabbare.

Inom Hälsostaden arbetar totalt 600 medarbetare och vi servar följande verksamheter:

- Hälsostadens tre närsjukvårdsavdelningar som är inriktade mot olika specialiteter såsom hematologi/njur/lung, gastro/diabetes och hjärta.
- Primärvård Rehab och Omsorg som har två vårdavdelningar inriktade mot stroke och rehab.
- Akutmottagningen

Arbetsuppgifter:

Vi söker en ny medarbetare till vår centralkassa. Genom våra tre kassor strömmar cirka 500 patienter varje dag. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att besöksregistrera, ta betalt samt annan registrering. I arbetet ingår även att hjälpa till med hantering av dokument och post, organisera samt svara i telefon.

Du blir vårt ansikte utåt, den första kontakten våra besökare har med vår verksamhet. Viktigt är att skapa en reception där patienter känner sig välkomna och trevligt bemötta.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat i reception tidigare, gärna inom den privata sektorn. Du har gärna erfarenhet av fakturahantering och av telefonistarbete. Då tempot stundtals är högt är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer och vara flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag.

Övrigt:

På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Anställningsvillkor:

Anställningsform:

Tillsvidareanställning
 
Yrkeskategori:

Receptionist, telefonist
 
Omfattning:

Heltid
 
Tillträde:

Arbetstider: Schema, 6.30-16.30 måndag- fredag. Tillträde efter överenskommelse.
 
Antal platser:

1
 

Ansökan:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar