tisdag 13 maj 2014

Logistiker till Enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa.

På Enheten för vårdproduktionsutveckling arbetar vi med att analysera och utveckla vårdproduktionen på Skånes universitetssjukhus. I arbetet ingår att ständigt studera verksamheter i omvärlden, både inom och utanför sjukvården, för att kunna föreslå metoder och vid behov även ny verksamhetsfilosofi för att kontinuerligt förbättra Skånes universitetssjukhus.

Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med projekt i verksamheterna på Skånes universitetssjukhus med exempelvis implementering av produktionsstyrning eller flödesutveckling i produktionen. Stort fokus ligger även på behovs- och kapacitetsplanering. Hos oss erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter då du har möjlighet att få vara med och påverka inom många olika typer av projekt inom vårdproduktion. 

Kvalifikationer:

Högskoleutbildning inom logistik alternativt likvärdig bakgrund som arbetsgivaren finner lämplig. För tjänsten krävs praktisk erfarenhet av produktionsstyrning och/eller produktionsutveckling

Har du erfarenhet av verksamhetsledning och verksamhetsutveckling såsom Lean och Six Sigma ser vi detta som meriterande. Vi vill att du behärskar Office-paketet och värdesätter framför allt goda kunskaper i Excel. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har lätt för att självständigt driva frågor men samtidigt har en naturlig ödmjukhet inför organisationen.

Välkommen med din ansökan! 

Övrigt:

På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. 

Anställningsvillkor:

Anställningsform:

Tillsvidareanställning
 
Yrkeskategori:

Logistiker
 
Omfattning:

Heltid
 
Arbetstid:

. Dagtid med flexmöjlighet.
 
Tillträde:

Tillträde 2014-09-01.
 
Antal platser:

1
 Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar