söndag 11 maj 2014

Viasat söker säljare!

Viasat söker säljare!
Modern Times Group (MTG) - Malmö
Sedan vi inkluderat Viaplay och sänt OS i Sotji är efterfrågan på våra kanaler hög, så hög att vi behöver växa!
Viasat Field Sales jobbar med försäljning till konsumenter, vår försäljning sker genom personliga möten i hemmet men även på event och mässor. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser. Allt från Premier League, Champions League, Formel 1, NHL, NFL till de senaste filmpremiärerna!

VIASAT ERBJUDER DIG

Marknadens bästa produkt och ett härligt säljarteam

Förstklassig utbildning via Viasat Academy

Lysande start för en fortsatt karriär inom Viasat och MTG

Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League och galapremiärer

Utöver detta blir du del i ett dynamiskt företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje kvartal har vi ett flertal säljtävlingar och i prispotten finns utöver bonusar fina resedestinationer med koppling till film och sport, nu i Maj åker de bästa säljarna till Filmfestivalen i Cannes och Formel 1 i Monte Carlo. Är du som oss en vinnarskalle kommer du att trivas perfekt!

HAR DU VAD VI SÖKER ?

Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team

Du brinner för att jobba med människor

Du drivs av en hög rörlig lön

Du motiveras av tävlingar och högt uppsatta mål

På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas!

Om du känner dig träffad och lockad; skicka ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow, rekryterare, på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53.

För mer information, besök gärna vår hemsida http://www.viasat.se/om-viasat/jobb/field-sales 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen

Fältsäljare , butikssäljare, butikschef, innesäljare, telefonförsäljare, telefonförsäljare, säljare, distriktschef, distriktsansvarig , field sales, försäljare 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar