fredag 2 maj 2014

Colorona - Helsingborg

Colorona söker en kreativ säljare för produkter inom bild och form
Colorona - Helsingborg
Heltid, Deltid
Vem är du? Du har någon form av erfarenhet inom försäljning. Du har ett genuint intresse av att vara kreativ och tycker om att skapa med färg och form. Du är en driftig person som trivs i en resultatinriktad arbetsmiljö.

Du vill styra dina arbetsdagar själv och värdesätter personligt ansvar och frihet utan att tappa motivation och engagemang. Du tycker om att skapa kontakter med människor, både stora som små. Vi erbjuder: Fantastiska utvecklingsmöjligheter genom omväxlande och roliga arbetsdagar. Marknadens bästa produkter inom kreativt skapande, pedagogiskt utformade efter genomtänkt idé och funktion.

Ett proffsigt och smart inspirationsmaterial som underlättar både för dig och dina kunder hur vuxna och barn kan skapa och vara kreativ tillsammans. Ett företag där säljarna alltid står i fokus och understödjs av mycket duktig och servicevillig kontors-och lagerpersonal. 60 års erfarenhet, kultur, värderingar och struktur säkerställer en solid organisation med förstklassig logistik, ordning och reda och goda rutiner. En chans att få arbeta på det första företaget i Sverige som blev certifierat för både ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö.

Detta väntar dig på Colorona: När du börjar hos oss som säljare ges du en möjlighet att utveckla din roll och växa inom vårt säljbolag. Du startar din resa med hjälp av en egen personlig säljledare som du inleder ett nära samarbete med. Denna ledare guidar, coachar och utbildar dig på din väg till ditt eget ledarskap. Du får lära dig försäljning från grunden.

Redan från första dagen har vi ett förmånligt lönesystem, där en hög aktivitet och en god prestation direkt påverkar hur mycket du tjänar varje månad. B-körkort fordras. Arbetstid/VaraktighetTills vidare. Hel- eller deltid.

Dagtid.6 månaders provanställningKontakt: Magnus Månssonrekrytering@colorona.seFör att få veta mer om oss, besök vår hemsida: http://www.colorona.se Colorona är en del av Rahmqvistkoncernen. Rahmqvistkoncernen grundades 1953 och har den ledande positionen i branschen och marknadsför sina produkter internationellt genom personlig försäljning. Vi är representerade genom 10 separata säljbolag med helt egna varumärken och produkter. Vi finns idag i 12 länder i Europa och är ca 400 anställda.

Utöver huvudkontor och centrallager på Lidingö har koncernen bland annat en konferensanläggning utanför Söderköping och en konferensanläggning i Sydafrika. Dessa två anläggningar är mycket populära och minnesvärda resmål för personalen. Vi ser fram emot din ansökan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar