onsdag 7 maj 2014

Butiksäljare sökes omgående till Långebro

Har du erfarenhet inom butik, sälj och administration? Vill du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö? Just nu söker vi en driven och engagerad butiksäljare till vår kund i Långebro.
Hur ser din arbetsdag ut?
För kunds räkning söker vi just nu en konsult som vill arbeta som butiksäljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du är anställd av oss på Adecco men arbetar hos vår kund.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att du ska vara engagerad och aktivt arbeta med försäljning till kunderna i butiken och därmed bidra till butikens resultat. Du ska hålla butiken uppdaterad med lönsamma produkter och volymer som uppfyller företagets lokala kunders förväntningar och krav. Tillsammans med övriga kollegor och medarbetare ansvarar du för en trevlig arbetsmiljö i butiken. I övrigt förekommer uppackning av varor och administration bland annat för returer/återköp, produktreklamationer och ordermottagningar. Du kommer att arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö och tillsammans med övriga kollegor i teamet se till att kunden får bästa möjliga service.

Vem trivs här?
För att trivas med arbetet som butiksäljare är det viktigt att du är en strukturerad, noggrann och utåtriktad, lojal person med utpräglade serviceegenskaper. Du uppskattar direktkontakten med kunderna och känner ett brinnande intresse och engagemang inför uppgiften. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning och exponering i butik. Meriterande är erfarenhet inom VVS.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Till sidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar